Duidelijke diensten en Transparante prijzen

CinC houdt zich graag aan het principe afspraak is afspraak. Dat kan natuurlijk alleen als deze afspraken voor beide partijen volledig helder zijn

CinC heeft een helder prijsbeleid

Wij verkopen u graag koekjes..... voor bij de koffie! Maar zeker geen koekjes van eigen deeg. Dat gebeurt al veel te vaak in deze branche. U weet het zelf waarschijnlijk maar al te goed. Gratis automaten of gratis technische service bestaat niet! Automaten moeten bij fabrikanten worden ingekocht, auto’s voor monteurs moeten worden geleased en de monteurs zelf werken ook echt niet voor niets. Leveranciers die deze zaken gratis beloven versleutelen de kosten hiervan in de prijs van koffie en andere ingrediënten. U heeft een afnameverplichting voor 4 of 5 jaar. U betaalt al die tijd veel te veel en zelfs niet afgenomen ingrediënten moet u vaak wel betalen.

Bij CinC betaalt u gewoon een eerlijke prijs voor wat u koopt of huurt. Lekker transparant! En juist daardoor bent u voordeliger uit. Eerlijk duurt het langst!

CinC adviseert doelgericht

De medewerkers van CinC zijn opgeleid om u gedegen te adviseren en uitsluitend die voorziening aan te bieden die voldoet aan uw behoefte. Ter zake kundig helpen zij u met uw beslissing. Zij schotelen u geen keuzepakket voor, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet, maar adviseren doelgericht de juiste automaat op de juiste plaats met de voor u meest geschikte ingrediënten zodat u later geen spijt krijgt van uw beslissing. Het doel van uw CinC adviseur is te komen tot een duurzame klantrelatie.