Service

Als klant van CinC kunt u rekenen op een zeer vakkundige en adequate technische dienst voor het installeren van uw waterkoeler, het verhelpen van eventuele storingen en het vervangen van de wisselfilter.

Dankzij ons TOP Service-abonnement komt u nooit voor onverwachte uitgaven te staan. Met het All-in Service-abonnement voor waterkoelers worden de voorrijkosten, het arbeidsloon, de onderdelen volledig gedekt en is zelfs inclusief 2 keer per jaar een wisselfilter.

Ook de Service-abonnementen voor koffieautomaten zijn helder. Er zijn twee opties:

  • Een All-in abonnement waarin alle kosten voor onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon worden afgedekt. Met dit contract heeft u dus nooit onverwacht extra kosten.
  • Een Onderdelen-abonnement waar alle onderdelenkosten zijn afgedekt en u in geval van een noodzakelijk bezoek van onze monteur alleen voorrijkosten en arbeidsloon betaalt.

Natuurlijk is het ons streven om uw storing binnen één werkdag te verhelpen. Courante storingen, even los van calamiteiten, zal onze Technische Dienst binnen maximaal 2 werkdagen hebben verholpen en indien nodig voorzien wij u van een tijdelijke oplossing.

Nog geen klant van CinC en toch service aan uw waterkoeler of koffieautomaat nodig? De Technische Dienst van CinC repareert, *indien de conditie van uw automaat dit toelaat, vakkundig de meest voorkomende apparaten. En... als u besluit ingrediënten van CinC te gaan afnemen kunt u zelfs een van de TOP service abonnementen bij ons afsluiten voor service tegen gunstige condities!

Heeft u vragen of opmerkingen vul het onderstaande formulier in of bel 088 – 2 101 120.